Internationale show " grote modellen" in Gerpinnes

22/05/2004 - 00:00
Etc/GMT+2

Het A.C.G. heeft het genoegen U uit te nodigen om deel te nemen aan hun internationale show die zal plaasts vinden op 22 en 23 mei op het terrein te Gerpinnes gesitueerd tussen Charleroi en Philippeville.
Zoals gewoonlijk zullen er grote namen van de IMAA van de partij eijn. Deze vertegenwoordigen verschillende nationaliteiten en dit met modellen van categorie 2 en 3 van de Ferté-Alais. Het terrein zal toegankelijk zijn voor de piloten vanaf vrijdag, een camping is ter beschikking met alle accomodatie (water, electriciteit, WC) De modellen zullen geevalueerd worden op een perfect ontuimde graspiste van 200 bij 30 meter. De veiligheid van de frequenties zaltijdens de tweedaagse verzorgd worden door een geinformatiseerde dienst.
Alleen modellen van categorie 2 en 3, jet en zweefvliegtuigen van meer dan 5 meter mogen deelnemen. Andere modellen kunnen toegelaten worden, dit echter in zoverre dat ze een demonstratief effect hebben.
Inschijingen moeten binnen zijn ten laatste op 10mei, zondag zal geen enkele inschrijving meer mogelijk zijn.Dit om ons toe te laten een vliegprogramma uit te werken dat van start zal gaat om 11 uur en eindigt omstreeks 18 uur. Zoals ieder jaar zal er restauratie ter plaatse zijn om u op te vangen in de beste omstandigheden. De restauratie is gratis voor de piloten en copiloten. Op week end zijn de vluchten vrij, s'avonds is er een lunch voorzien gevolgd door een dansavond.
Wij zijn te bereiken als volgt: Komende uit Parijs of Lille (via Mons), in Mons autosnelweg E42, uitrit R3 Charleroi ouest, vrvolgen uitrit 8 richting Philippeville Reims N5.
Komende van Luik: Uitit R3 voorbij Gosselie richting Charleroi ouest, vervolgens op ring uitrie 8 richting barrage de l'eau d'heure, Philippeville en Reims. Vanaf de N5 zijn er richtingaanwijzers geplaatst.
Op zaterdag bedraagt de inkom 3 euro, zondag 4 euro. De inkom is gratis voor jonger dan 14 jaar en de parking is eveneens gratis.
Voor inschrijvingen en bijkomende informatie gelieve Mr COBUT JACQUES te contacteren op het nummer 0475/92.50.00 of per mail, jacques-cobut@pi.be Web: www.albatros-club.be
Ledereen is welckom op deze super vliegshow 2004.
Cobut Jacques organisator show A.C.G.