Fly-in The Little Wings Haaltert

22/08/2015 - 10:00
23/08/2015 - 16:00
Etc/GMT+2

Op zaterdag 22 en zondag 23 augustus 2015 organiseert "The Little Wings VZW" een grote tweedaagse fly-in, annex opendeurdagen.

Iedereen is welkom, de toegang is volledig gratis.

Vanaf 10 uur tot zonsondergang wordt er vrij gevlogen met electro en brandstoftoestellen, zowel zwevers als vliegtuigen, helikopters en eigenlijk alles wat vliegt en wat je maar kan bedenken.

Voor de kinderen is er een groots springkasteel voorzien.
Snoep droppingen voor de kinderen.

Er is een ruime, gratis parkeergelegenheid vlakbij de vliegpiste voorzien.
Hapjes en drankjes zijn voorzien aan democratische prijzen.
Comfortabele tenten voor het publiek, enzovoort.
We houden er aan om dit in een ontspannen, humoristische, veilige en niet-competitieve geest te organiseren, waar zowel beginners als gevorderden hun zin kunnen doen. Van foamie, microheli en kleine quads, tot zwevers van 8 meter spanwijdte en turbinehelis, en vele zaken ertussenin, het zal er allemaal zijn en zijn plaatsje krijgen. We willen vooral plezier en ontspanning bieden aan een breed publiek.

Adres: Kambaan (of Kamstraat) te Heldergem-Haaltert. Vanaf de E40 Gent-Brussel neem je afrit Aalst, volg dan steeds de N460 richting Haaltert-Geraardsbergen tot je rechts de Kambaan ziet, dit is ongeveer een tiental kilometer van de afrit E40.

Kampeergelegenheid mogelijk tijdens vrijdagnacht en zaterdagnacht.

De piloten kunnen beschikken over 220 Volt om batterijen te laden.
Voor de piloten volgt er later een inschrijvingsformulier, gelieve dit te gebruiken zodat wij je gegevens al kunnen noteren.
Wens je meer info, stuur een mailtje naar info@thelittlewings.be en wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een antwoord.
Hopelijk zien we jullie!